Over Smulscore

Deze online rating tool is onderdeel van de nationale Smulgids, een initiatief van de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri) en gerealiseerd door het Nederlands Frituurcentrum.

Jouw mening telt!

Jij kunt meehelpen om aan komende edities van de nationale Smulgids nog veel meer smakelijke smuladressen toe te voegen. Dat kun je doen door na een bezoek aan een cafetaria, snackbar of frituur in Nederland jouw Smulscore achter te laten op deze website en door nieuwe smuladressen aan ons door te geven.

Ga naar de homepagina en geef jouw Smulscore over de cafetaria, snackbar of frituur waar je hebt gegeten of je frietjes hebt gehaald. Als je jouw Smulscore geeft, maak je kans op mooie prijsjes. Zoals een grote portie friet voor 4 personen helemaal voor niks. Of een exemplaar van het Nationaal Snack Handboek of het receptenboek Fris Frituren.

 

Wanneer en hoe lang worden Smulscores getoond?

Smulscores die worden gegeven worden niet direct getoond, omdat ze eerst worden gecontroleerd of ze voldoen aan de voorwaarden. Ook worden de gegeven Smulscores bij een frituurspeciaalzaak op deze website pas zichtbaar wanneer van dit bedrijf een representatief aantal meningen zijn ontvangen. Onvolledig ingevulde reviews of reviews die niet opbouwend zijn, worden geweigerd. Kritiek geven mag, maar graag op een manier waar de ondernemer iets mee kan.

Goedgekeurde Smulscores worden maximaal 12 maanden getoond. Het cijfer wat hierop wordt gebaseerd verdwijnt van de website, zodra er te weinig actuele Smulscores beschikbaar zijn. Hiermee willen we het beeld over de frituurspeciaalzaken zo actueel mogelijk houden.

We adviseren ondernemers om de reviews regelmatig te bespreken met de medewerkers en zonodig maatregelen te nemen om producten en/of dienstverlening (verder) te verbeteren. Reageren op reviews is niet mogelijk.

 

Als jouw smuladres blijkt uit te blinken op het gebied van vakmanschap, veiligheid & hygiëne en verantwoordelijkheid, dan wordt het bedrijf mogelijk beloond met een vermelding in de volgende editie van de nationale Smulgids. Een beoordelingsbezoek van een smulinspecteur maakt onderdeel uit van de procedure. De editie 2021 van de nationale Smulgids verschijnt op maandag 16 november 2020.