Over Smulscore

Deze online rating tool is onderdeel van de Nationale Smulgids, een initiatief van de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri) en gerealiseerd met het Nederlands Frituurcentrum.

De Nationale Smulgids is de consumentengids voor frituurspeciaalzaken die een omweg waard zijn. In de eerste editie zijn cafetaria’s, snackbars en frituren opgenomen die houder zijn van de keurmerken Goed Gefrituurd en/of met Goud Bekroond. Lees er meer over in de Nationale Smulgids of op de website Smulgids.nl.

De editie 2020 is een basis waarop we de komende jaren de Nationale Smulgids gaan uitbouwen tot een sterrengids met honderden frituurspeciaalzaken, want Nederland telt natuurlijk veel meer frituurspeciaalzaken dan er staan vermeld in de eerste editie van deze gids.

Jouw Smulmening telt!

Jij kunt meehelpen om aan komende edities van de Nationale Smulgids nog veel meer smakelijke smuladressen toe te voegen. Dat kun je doen door na een bezoek aan een cafetaria, snackbar of frituur in Nederland jouw Smulscore achter te laten op deze website en door nieuwe Smuladressen aan ons door te geven.

Ga naar de homepagina en geef jouw oordeel over de cafetaria, snackbar of frituur waar je hebt gegeten of je frietjes hebt gehaald. Als je jouw Smulscore geeft, maak je kans op mooie prijsjes. Zoals een grote portie friet voor 4 personen helemaal voor niks. Of een exemplaar van het Nationaal Snack Handboek of het receptenboek Fris Frituren.

Als jouw Smuladres blijkt uit te blinken op het gebied van vakmanschap, veiligheid & hygiëne en verantwoordelijkheid, dan wordt het bedrijf mogelijk beloond met een vermelding in de volgende editie van de nationale Smulgids. De editie 2021 verschijnt eind 2020.